Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Έλληνας ο παππούς του Γκρούεφσκι που πέθανε για την Ελλάδα-τον ντροπιάζει ο εγγονός

Νικόλαος Γρούιος, ο Έλληνας παππούς του, που γεννήθηκε στο χωριό Αχλάδα της Φλώρινας και σκοτώθηκε το 1940 στα βουνά της Αλβανίας, πολεμώντας τους Ιταλούς εισβολείς.
«Να έρθει εδώ ο κ. Γκρούεφσκι να δει το όνομα του παππού του, στο Ηρώο του χωριού. Πέθανε για την Ελλάδα κι όχι για τη «Μακεδονία», ήταν Έλληνας, όχι Σλάβος» λέει στη zougla.gr, υπερήλικας κάτοικος της Αχλάδας, που υπήρξε και συμμαθητής του παππού του Ν. Γκρούεφσκι.

                                   Το όνομα ΓΡΟΥΙΟΣ Νικόλαος
                                  χαραγμένο στο Ηρώο του χωριού του.








Διαβάστε περισσότερα στην πηγή

2 σχόλια:

  1. o EΛΛΗΝΑΣ παππούς του Νικόλα Γρουέφσκι.

    http://www.youtube.com/watch?v=38uJJKGUV88

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε παιδια ελεος.επειδη δηλαδη πεθανε στον ελληνοιταλικο πολεμο τι σημαινει οτι ηταν ελληνας ο ανθρωπος.με το ζορι ελληνα να τον κανουμε.ελληνες λενε ελληνες ειμαστε και εμεις λεμε οχι .και δεν τους δινουμε καν εισοδο στην ελλαδα οχι να παρουν υπηκοοτητα(οπως ετυχα στο προξενειο μας στα σκοπια ομογενης να παρακαλαει για βιζα και να μην του δινουν οι κοπροι.)δηλ δεν δεχομαστε οταν καποιος φωναζει ρε ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ και εμεις του λεμε ¨=ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕς ΑΚΟΜΑ.Η ΕΙΣΑΙ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟςΕΛΛΗΝΑς.δηλ οι βορειοηπειρωτες ειναι ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ!!!!ΧΕ ΧΕΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή